Loading... Please wait...


Ενημερωτικό Email


ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Κάθε πρόβλημα έχει την λύση του!

ECOFILTER_faq_2.jpgΤο νερό μας έχει πολύ χλώριο. Μυρίζει άσχημα!

Μην ανησυχείτε πλέον. Η αποχλωρίωση του νερού της ύδρευσης είναι κάτι εύκολο και μπορεί να γίνει με πολύ οικονομικό τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας προτείνουμε τις λύσεις.

Φέρνω πολύ τακτικά τεχνίτη πλυντηρίου. Έχουμε πολλά άλατα λέει!

ECOFILTER_WASH_MACH_TECH.jpg

Πολύ τακτικό πρόβλημα σε όλα τα σπίτια. Η λύση είναι απλή και οικονομική. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα επίπεδα αλάτων, άσχετα με την περιοχή που κατοικείτε. Μια κουβέντα μαζί μας θα σας έλυνε το πρόβλημα.

Aλλαξα 3 ατμοσίδερα σε ένα χρόνο. Πολλά άλατα. Τι να κάνω;

Μα.. να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η λύση είναι απλή και οικονομική. Και μάλιστα θα σας καλύψει και στα άλατα του πλυντηρίου, ως επίσης της καφετιέρας σας και ίσως και σε άλλες συσκευές σας.

Το τηλέφωνο του μπάνιου, η μπανιέρα μου, οι νεροχύτες είναι άσπροι από άλατα. Τι να κάνω;

Το πρόβλημα σας είναι γενικό. Χρειάζεστε μια γενική, απλή και οικονομική λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας και το θέμα σας θα λήξη.

Είμαι νεφροπαθής. Το νερό μας είναι πολύ σκληρό. Πρέπει να κάνω κάτι;

Φυσικά και μάλιστα γρήγορα. Τα θέματα υγείας (νεφροπάθειες, καρδιόπαθειες, χρόνιες ασθένειες) είναι προτεραιότητες για μας. Δώσαμε λύσεις και βοηθήσαμε σε πάμπολες περιπτώσεις. Πρέπει να ενημερωθείτε για αρκετά θέματα το συντομότερο. Σας περιμένουμε.

Κάνω κάθε 2 χρόνια λιθοτριψία. Υπάρχει τρόπος να με βοηθήσει ένα φίλτρο;

Και βέβαια. Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μπορεί να σας απαλλάξει από μεγάλη ποσότητα αλάτων ασβεστίου και να μειώσει το πρόβλημα σας στο ελάχιστο. Ελάτε να τα πούμε πριν καταστραφούν οι νεφροί σας.

Στο σπίτι έχω δύο μωρά, 4 μηνών και 2 ετών. Συχνά το νερό μυρίζει άσχημα από χλώριο. Δεν θέλουν να το πιούν. Τι να κάνω;

ECOFILTER_PROTECTION_2.png

Να εξασφαλήσετε για όλους σας ένα οικονομικό σύστημα επεξεργασίας νερού. Να έχετε καθημερινά φρέσκο και υγιεινό νερό, για πόση και μαγείρεμα. Η ‘ECOFILTER’ διαθέτει μεγάλη γκάμα προιόντων για όλη την οικογένεια. Μικρούς και μεγάλους. Όλοι αξίζουν την προστασία μας.

Είμαι έγκυος στον 3ο μήνα. Μου σύστησαν να πάρω φίλτρο για το νερό. Γιατί; Είναι επικίνδυνο;

ECOFILTER_PROTECTION_1.jpg

Θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο και για σας και για το μωρό σας. Δυστυχώς δεν μπορείτε να γνωρίζετε τι θα μπορούσε να περιέχει το νερό που πίνετε. Το σίγουρο είναι ότι περιέχει ‘λίγο έως πολύ’ από διάφορα. Αν ζείτε στην επαρχία, σε αγροτική περιοχή, είναι πιθανό να υπάρχει και αρσενικό. Καλύτερα να μην τα πίνετε. Τρόποι επεξεργασίας υπάρχουν. Ικανοποιητικοί και οικονομικοί. Μ’ ένα σας τηλέφωνο θα προστατεύετε και εσάς, και το μωρό σας, και τον σύζυγο για πάντα.

Στο σπίτι φιλοξενώ τους ηλικιωμένους γονείς μου και 3 παιδιά. Οι γονείς παίρνουν διάφορα φάρμακα. Με το χλωριωμένο όμως νερό τι γίνεται;

ECOFILTER_PROTECTION_2.jpg

Καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό σας. Το χλώριο στο νερό υπάρχει για να σκοτώσει μικροοργανισμούς. Όχι εμάς. Είναι όμως κάπως επικίνδυνο, ιδιαίτερα όταν υπάρχει σε ποσότητα. Η ιατρική μας λέει ότι δηλητηριάζει το αίμα μικρών και μεγάλων, όταν υπάρχει μεγάλη ποσότητα στο νερό και σε καθημερινή βάση. Το χλώριο όμως, ως ποσότητα, δεν είναι σταθερό στο νερό. Διαφέρει η ποσότητα του από μέρα σε μέρα. Καλό είναι, όλοι οι άνθρωποι να πίνουν αποχλωριωμένο νερό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε πολύ εύκολα, με εύκολους και οικονομικούς τρόπους. Τρόπους που να προστατεύουν όλους σας.

Επισκεφθήκαμε το σπίτι στο χωριόμετά από 8 μήνες. Το νερό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Σαν να μας δηλητηρίασε. Τι μπορούμε να κάνουμε για την άλλη φορά;

Είναι απλό. Να μας ζητήσετε έναν επεξεργαστή νερού για μόνιμη χρήση στο σπίτι σας. Να σας φροντίζει και στην μόνιμη κατοικία και στο σπίτι στο χωριό. Να τον παίρνετε μαζί σας όποτε πηγαίνετε στο χωριό. Είναι εύκολο και οικονομικό για σας. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε εμφιαλωμένο ούτε να κάνετε ‘σκουπίδια’ με τα πλαστικά μπουκάλια. Σκεφθείτε και το περιβάλλον.

Έχουμε Αμερικάνικο δίπορτο ψυγείο με παροχή κρύου νερού και ποσότητας σε παγάκια. Μπορούμε να έχουμε φιλτράρισμα του νερού;

Κατά 99% ναι. Είναι κάτι εύκολο αλλά πρέπει να δούμε πρώτα το ψυγείο σας. Η λύση είναι πολύ οικονομική. Μήπως θα έπρεπε να εξετάσετε αν πρέπει να επεξεργαστείτε όλο το νερό του σπιτιού σας; Είναι μια καλή ευκαιρία να προλάβετε και άλλα προβλήματα (πλυντήριο, ατμοσίδερο, καφετιέρα κλπ)

Στο σπίτι έχουμε παιδί με αιματολογική χρόνια ασθένεια. Παίρνει πολλά φάρμακα. Θα ήταν καλό να πίνει φιλτραρισμένο νερό;

Οι επιστημονικοί μας συνεργάτες λένε ‘ΝΑΙ’. Το καθαρό και αμόλυντο νερό βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και την προστασία του συκωτιού. Το παιδί πρέπει να πίνει όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλές νερό. Το εμφιαλωμένο νερό είναι μόνον μερική λύση. Το παιδί χρειάζεται απόλυτη προστασία. Παράλληλα θα προστατευθούν όλα τα μέλη της οικογένειας. Λύσεις υπάρχουν. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω 2 παιδιά που κάνουν πρωταθλητισμό στον στίβο και την ενόργανη γυμναστική. Είναι καλό να πίνουν φιλτραρισμένο νερό;

Αναμφίβολα. Ο οργανισμός τους έχει ανάγκη από καθαρό αίμα και αποτοξίνωση. Έτσι γίνεται σωστά η μεταφορά οξυγόνου, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Παράλληλα βοηθά τον γενικό μεταβολισμό και τον ύπνο. Τα παιδιά θα είναι υγιέστερα και οι μύες θα αποδίδουν καλύτερα. Το εμφιαλωμένο νερό δεν καλύπτει αυτές τις ανάγκες. Χρειάζονται καλύτερο και ασφαλέστερο νερό.

Ακούμε διάφορα στις ειδήσεις για προβλήματα στο νερό. Αξίζει να πάρουμε ένα καλό φίλτρο για προληπτικούς λόγους;

Η πρόληψη είναι αναγκαία και σε αυτήν την περίπτωση. Η μόλυνση του νερού είναι δυστυχώς αυξανόμενη. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Αν και έχετε ανάγκη από γενικό οικιακό επεξεργαστή νερού, το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να εξοπλιστείτε με ένα ικανοποιητικό φίλτρο που να σας παρέχει ασφαλές και υγιεινό νερό για πόση και για μαγείρεμα. Λύσεις υπάρχουν πολλές. Είναι θέμα πόσα χρήματα να διαθέσετε για την σωστή λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω παιδιά που διαβάζουν πολύ. Θέλουν να σπουδάσουν. Είναι καλό να πίνουν φιλτραρισμένο νερό; Μου σύστησαν να πάρω ένα φίλτρο.

Το καθαρό και υγιεινό νερό, βοηθά κάθε οργανισμό να αποδίδει καλύτερα. Είτε για σωματική, είτε για πνευματική κόπωση. Καλό θα ήταν να πίνουν αποκλειστικά φιλτραρισμένο φρέσκο νερό που παράγετε στο σπίτι σας και φυσικά να μαγειρεύετε μόνον με φιλτραρισμένο νερό. Έτσι θα έχετε όλοι σας την ίδια προστασία. Την αξίζετε.