Loading... Please wait...


Ενημερωτικό Email


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΨΥΚΤΗΣ ΑΝΤ. ΟΣΜΩΣΗΣ - WATER COOLER INTEGRATEDΠεριγραφή προϊόντος

ECOFILTER 3WL Integrated RO (ΧΩΡΙΣ ΦΙΑΛΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΑ)                     41

ECOFILTER_ROPLES_1.jpg WATQUAAS_(300_x_90).jpg

ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΚΛΙΝΙΚΕΣ κλπ

Ο ψύκτης της ECOFILTER παρέχει υγιεινό και απόλυτα ασφαλές νερό με την μέθοδο της Αντίστροφης Όσνωσης και προέρχεται από τις Η.Π.Α. όλη η διαδικασία παραγωγής ασφαλούς νερού, ακολουθεί πιστά τα διεθνή στάνταρ υγιεινής. Η συσκευή της ECOFILTER μπορεί άνετα να επεξεργαστεί όλους τους τύπους νερού και να σας δώσει φρέσκο και καθαρό νερό. Η συσκευή της ECOFILTER θεωρείται προιόν υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει όμορφη και λειτουργική εξωτερική εμφάνηση κατάλληλη για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Το σύστημα της Αντίστροφης Όσμωσης που περιλαμβάνει σας παρέχει αγνοποιημένο νερό σε όλες τις θερμοκρασίες, κρύο, νορμάλ και καυτό, αμέσως μόλις συνδεθεί στο δίκτυο του κτηρίου (παροχή κρύου νερού). Όλα τα μέρη της Αντίστροφης Όσμωσης είναι κατασκευασμένα από εγκεκριμένα υλικά (μεταλλικά ή πλαστικά μέρη) εγκεκριμένα για την προτεινόμενη χρήση από NSF.

Διαθέτει λυχνία UV (ΥΠΕΡΙΩΔΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ) 11 WATT για την αυτόματη και μόνιμη απολύμανση του νερού. Κουμπιά απλού αγγίγματος σε όλες τις θερμοκρασίες για απόδοση νερού. Εξοικονόμηση ενέργειας με 3 επίπεδα προγραμματισμού. Ψηφιακή ένδειξη ώρας. Λειτουργία κλειδώματος. Ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης τάσης ηλ. Ρεύματος ή διακοπής.

E-ECOFILTER_INTERGR_SALES9.jpg E-ECOFILTER_INTERGR_SALES10.jpg

Ο ψύκτης ECOFILTER 3WL Integrated RO περιλαμβάνει:

Μικροεπεξεργαστή ανάλυσης ποιότητας νερού

Ψηφιακή ένδειξη λειτουργιών σε πίνακα

Ψηφιακό Ρολόι

Δείκτη κρύου/ζεστού νερού

3 κουμπιά για γέμισμα νερού, ένα για κάθε περίπτωση

Κλείδωμα προστασίας για παιδιά

Αυτό-φωτιζόμενο σύστημα πεδίου feeling

Προστασία από διακοπές ρεύματος

Ήχο δυσλειτουργίας  (ALARM)

ECOFILTER_DROPS_44.jpg

ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Ατελείωτο νερό

Άπαξ και συνδεθεί στην παροχή νερού (κρύο) έχετε σχεδόν αυτόματα (σε 1 ώρα) άφθονο νερό από τον κάδο του συστήματος χωρίς την ανάγκη αποθήκευσης φιαλών, ξαναγεμίσματος υποδοχής και μεταφοράς.

Υγιεινό και αξιόπιστο σύστημα.

Η ανεπτυγμένη τεχνολογία της Αντίστροφης Όσμωσης διασφαλίζει την παροχή καθαρού και ιδιαίτερα υγιεινού νερού αφαιρώντας επιμολυντές και στερεά στοιχεία που μεταφέρονται από το νερό της παροχής. Η αεροστεγής αποθήκευση του παραγόμενου νερού αποκλείει την πιθανότητα μιας δεύτερης επιμόλυνσης μετά το φιλτράρισμα. Ακόμη και τότε η λυχνία υπεριώδους ακτινοβολίας απολυμαίνει κάθε ποτήρι νερού πριν το παραλάβετε για πρόσθετη προστασία σας.

Τέλειος σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός του ψύκτη ECOFILTER  3WL Integrated RO συνδιάζει την  τεχνολογίας επεξεργασίας νερού και ηλεκτρονικής ταυτόχρονα. Ο μοναδικός σχεδιασμός του κάδου θέρμανσης, του κάδου ψύξης του συστήματος ψύξης και των σπιράλ σωληνώσεων, δίνουν ιδιαίτερα προσόντα αντοχής και λειτουργικότητας σε όλο το σύστημα. Ο συνδιασμός διαφορετικών τεχνολογιών και η χρήση πατεντών κάνουν το σύστημα μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δυνατότητα οικονομίας ενέργειας.

Προσφέρει 3 προγραμματιζόμενα επίπεδα λειτουργίας, επιτρέποντας το να εργάζεται όταν το χρειάζεστε για να εξοικονομεί ενέργεια και να μην επιβαρύνει τους λογαριασμούς σας. Έξυπνο κοντρόλ.

Αυτοματισμοί

Περιλαμβάνει λειτουργίες αυτόματης παραγωγής νερού αντικαθιστώντας αμέσως όσο νερό παραλαμβάνετε προς χρήση. Ελέγχει αυτόματα και κάνει ξεπλύματα των μεμβρανών Αντίστροφης Όσμωσης.  Μας ενημερώνει για κάθε δυσλειτουργία

Θερμοκρασίες

Η επιλογή θερμοκρασιών ζεστού-κρύου είναι στα χέρια σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 5ο και 95ο C την θερμοκρασία νερού που σας ταιριάζει ανάλογα με την σαιζόν του έτους.

Προστασία

Βέβαια δεν ξεχνάμε και τα παιδιά. Η συσκευή είναι σε θέση να τα προστατέψει κυρίως από το καυτό νερό. Αναγνωρίζει και προφυλάσσει.

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε:

Προσθήκη στη λίστα επιθυμητών προϊόντνων

Κάντε κλικ παρακάτω για να προσθέσετε το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΨΥΚΤΗΣ ΑΝΤ. ΟΣΜΩΣΗΣ - WATER COOLER INTEGRATED to your wish list.

Είδατε πρόσφατα...